Най-добрият продуктов дизайн

продуктов дизайн

Тя учи продуктов дизайн в Германия. Освен това е млада, умна и талантлива. Казва, че проектите, върху които работи, отварят мирогледа й. Пали я приложението, а не просто естетиката. Както са казвали древните, красотата трябва да е полезна. Има ли място продуктовия дизайн в сферата на християнската вяра? Струва си да чуете цялото интервю! В името на младите хора!

За продуктовия дизайнер

Мислех, че ще стане художник, а не продуктов дизайнер. Познавам я от малка. Беше много интересно дете. Държеше се като човек поне с половинвековен опит. Ако й бях записвала мъдростите, сега щях да издам най-малкото световен бестселър. Винаги е харесвала изящното изкуство. Но впоследствие избра да учи продуктов дизайн. Казва, че е започнала да се вълнува от практичната страна на красотата! Следва в Германия. Защото там си имат традиции. Нали знаете, Баухаус! Освен това сферата на продуктовия дизайн днес се покрива и с много други области, като психологията и социологията. Така че е истинско предизвикателство!

За перфектния продукт на продуктовия дизайн

Продуктовият дизайн търси перфектния продукт. Ева твърди, че е виждала такъв, и то неведнъж. На практика всичко в природата е перфектен продукт. Но особено впечатляващо е човешкото тяло, което освен своята целесъобразност, притежава и красота. (Е, може би, в случай на добра грижа от страна на притежателя!) Не съществува дизайнер от такава величина. Затова Бог и в тази област – продуктовия дизайн – се оказва най-добрият!

Продуктовият дизайн и евангелизациите

Какво е общото между продуктовия дизайн и споделянето на вярата в Бога? Може би си мислите, че това не ни засяга. Възможно е, ако вече не сме твърде млади. Но децата, тийнейджърите и младите хора определено са на друго мнение. Ефектният дизайн е част от техния свят. Това е ниша, в която можем много да се развиваме, а също и да се учим…

Както книгопечатането помага Библията да стигне до обикновения човек някога, така днес това може да направи продуктовия дизайн. Предполагам…