Романтика и уговорени бракове, безплодие и сурогатно майчинство, семейни кризи и изневери, прошка и отговор на молитви.

Открийте вашата история и потърсете себе си в нея!

Дизайнерски картички с разкази

Комплектът от дизайнерски картички предлага личен прочит на 17 библейски истории. Разбира се, става дума за любов! За уговорени бракове, безплодие, сурогатно майчинство, семейни кризи, изневери и други престъпления. И още – за романтика, брачна нощ, прошка и благодат! Героите са царе, пророци, съдии, дърводелци, момичета от конкурсите за красота, прислужници и проститутки. И една Първа дама!!

Авторите на текстовете са 13 жени и 1 мъж – от компютърен тестер до режисьор и от психолог до юрист – с различен опит и собствен почерк.

Адам и Ева to date

Красив комплект от дизайнерски картички с избрани любовни истории. А също и серия от радиопредавания, които ги обогатяват със съвременна психология и древна история. Сюжетите са от Библията, разказите са авторски. А в интервютата говорят специалисти.

За какво са ви тези истории?

За подарък, ако искате да сте оригинални. За да ги знаете, ако сте любопитни. За украса, ако сте изобретателни. За вдъхновение, ако решите да пишете. И най-вече за огледало, защото хората сме едни и същи от памтивека до днес. А може просто да обичате да четете.

партньори

радио 3:16
издателство Нов живот
PIN media - NGO