Що е то разговор със социален интроверт? – интервю с Тодор Левтеров

Загадката на екипа

Кой е човекът, който говори за футбол, без да гледа футбол. На косъм е щял да си вземе руандийка за жена. Слава Богу, българка му спасява кожата и му ражда 2 дъщери. А за финал на разговора разказва най-тъпия виц, който сме чували.

Кой кого?

Той влезе в студиото, грабна микрофона и прогърмя: Едно, две три – проба! И вече не успяхме да му вземем връх, хем двете с Мира. За капак започна да ни убеждава, че бил интроверт. Ама социален интроверт! Даже цикъл обеща да изнесе по тази прелюбопитна тема.

социален интроверт

Научихме още, че сме умузунго. И с руандийски поговорки ни поръси щедро. Напъти Мира как да си прави семейното предаване. А мен ме натири да напиша въпросите за следващия път. Разпореди се с нас и си тръгна. Щял да ни доведе и друг интроверт, на когото трудно ще вземем думата.

Момичетата на тати

Заподозряхме, че сигурно жена му говори, когато той спи. Но не! Бил този, който бълнувал. В негова защита ще кажем, че е любим баща на 2 тийнейджърки – едната съчинява вицове, а другата си пише мемоарите. Изобщо, както изглежда приличат на баща си. Той твърди, че вицовете на малката са умни. Надяваме се, защото неговите не бяха.

Наистина, не успяхме да се вредим на микрофона, но прекарахме страхотно.
Тошко, ела пак!

Предупреждение!
Това интервю не се препоръчва на раздразнителни хора, без чувство за хумор. Ако искате нещо сериозно, казано не на шега – чуйте това:

Тодор Левтеров е пастор на църква в Канада с около 30 националности. Дали канадската учтивост, или собственият му „фабричен дефект“ – да намира общ език със всеки човек – му помага да балансира толкова различни култури и човешки очаквания?