В началото

В началото на годината обикновено е време за нови решения. Изминалата година предразполага да направим равносметка на живота си и да се опитаме да започнем начисто. Винаги е чудесно да рестартираме системата и да пренаредим приоритетите. Най-важните неща, които сме пренебрегвали досега, могат да бъдат поставени на правилното им място.

В началото на годината
В началото на годината

Кое е най-важното?

Празниците и почивните дни отминават бързо и започва голямото състезание на всички онези неща, които се борят за вниманието ни и времето ни. Те ще ни преследват през цялата година, освен ако не вземем решения да ги поставим всяко на мястото му.

Какво обаче ще заеме първото място? Кое е най-важното не само за нашето бъдеще, но и за нашето настояще? Как да продължим живота си по най-добрия начин, за да постигнем най-добрите планове за себе си и живота си?

В това кратко послание в началото на годината, представено от пастор Борислав Йорданов в „Библейски послания“, ще потърсим отговора на тези въпроси. Размислете върху него докато слушате предаването по радио 3:16.