Лизи и Криси за предбрачното съветванe

Семействата им са приятели, а те ги правят и сватове! Криси е част от живота на нейните родители, преди Лизи да се роди. Познават се от деца, но въпреки това минават програма за предбрачно съветване. Правят го от 2 континента и три държава – България, Канада и Германия. Доказателство, че има ли човек желание, намира начин.

Ползите ги отчитат до днес. Оказва се, че има въпроси, които не им е хрумнало да обсъдят. Например за парите. Вече 5 години са заедно и записките от обучението още им вършат работа. Междувременно са станали приятели със своя консултант – Петко Бонев.

Известно време връзката им тече през скайп, дори и след брака. Лизи почти половин година не получава виза за Канада. Но всичко гадно може да е за добро. Защото именно в този период се научават да си говорят.

Сега чакат бебе и се вълнуват как да се подготвят за новите си роли на мама и тати. Подозирам, че ще си говорят с Петко, техния човек. Защото той и това е минал преди тях – от опит знае какво е да си родител!

И последно! От предбрачното съветване не очаквайте чудеса. Не мислете, че знаете всичко и бъдете отворени да научите нещо ново! Най-вероятно тогава ще се получи.

Още по темата: Терапевта Стоян Георгиев