Рождествени срещи – специален гост от Витлеем

Повечето хора много обичат празниците. Не само, защото тогава не се работи и почиваш. Или пък защото има празнична програма по телевизията, ще гледаш до късно и няма да ставаш на другия ден. Повечето хора обичат празниците заради срещите. По празниците можеш да се срещаш с роднини и познати. Да пътуваш до родния край, за да видиш близките. Или да се запознаеш с някой непознат.

Гост от Витлеем

В предаването по случай Рождество Христово ще ви срещнем с един гост. Това ще бъде рождествена среща с непознат отдалече. Отдалече е не само пространствено, но и времево. Роден е и е живял на повече от 2000 километра от България. Но още по-странното е, че той е роден и е живял преди повече от 2000 години назад във времето. Ще ни сподели интересна информация по темата „Рождествени срещи“.

Надяваме се, че тя ще е полезна за вас. Особено по време на тези празнични дни, когато ще имате възможност да проведете много срещи с приятели, близки и непознати. Надяваме се, че в тези празници няма да пропуснете и най-важната среща. Коя е тя, ще разберете в предаването.

Пожелаваме ви весели празници и приятни рождествени срещи…