Семейна идилия с Лилия – интервю с Лилия Славчева

Повече от 16 000 са завършили курсовете за изучаване на Библията – izuchavai.me . Те са групирани в няколко направления и се предлагат по пощата, по куриер или онлайн.

Курсове за изучаване на Библията

Богат асортимент

  • Библейският курс за изучаване на Библията започва с поредица на пастор Агоп Тахмисян – 26 основни учения, които покриват базисно ниво от познания върху библейските доктрини.
  • Второто ниво хвърля светлина върху пророчествата на Библията.
  • Има и библейски курс за тийнейджъри.
  • Здравният курс съдържа 12 актуални теми, които не следват модните увлечения в тази област, а се опират на сериозни изследвания и факти.
  • Курс за изучаване на Библията за мюсюлмани

Това са 12 теми, които изпращаме по пощата. Курсът е предназначен за мюсюлмани или по-любознателни хора, които искат да научат кое е общото между Библията и Корана. Първоначално отпечатахме 10 000 комплекта. Мислех, че са твърде много. Предполагах, че около 200 ще ми стигнат за 1, 2 години. Но те веднага започнаха да свършват. Как си обяснявам този интерес? Божа работа!

Предимствата на дистанционното обучение при изучаването на Библията

Човек сам си определя темпото и не е ограничен във времето. Някои се справят със всички лекции за 2,3 дни. Започват в понеделник и в петък получават удостоверение и подарък. Подаръкът е Библия, но ако човекът си има личен екземпляр – тогава е книга от издателство „Нов живот“.

Общуването е по-ценно от информацията

Днес хората са по-отворени и разположени да приемат всичко, което носи етикет „духовно“ – християнство, будизъм… Разбират, че има празнота, която трябва да се запълни и търсят духовното измерение.

Работя от 10 години това и съм забелязала, че през годините винаги се появяват посредници, които заразяват останалите с ентусиазма си. Често хората търсят по-скоро контакт, отколкото информация.

Върнах се на работа на втория месец след раждането. Просто нямах търпение. Установила съм, че когато служиш на хората, се зареждаш с положителна енергия. Тези, които се занимават с благотворителност, са по-щастливи, по-успешни и чувстват по-голямо удовлетворение.

Научете повече за курсовете за изучаване на Библията на сайта izuchavai.me 

9001 Варна, ул. „Стефан Караджа” №31
тел. 052 611 449
e-mail: office@izuchavai.me